Българският халф Асен Чандъров откри головата си сметка в Румъния.

...
Българският халф Асен Чандъров откри головата си сметка в Румъния.
Коментари Харесай

Дебютният гол на Чандъров не спаси Академика от загуба

Българският халф Асен Чандъров откри головата си сметка в Румъния. Бившият футболист на Левски и Септември София се разписа при загубата на Академика Клинчени с 1:3 от ЧФР Клуж. Чандъров влезе като запаса в 59-ата минута, а в 84-ата означи почетното попадение за гостите.

За Академика като титуляр стартира Георги Пашов. Цветелин Чунчуков се появи от пейката още в 6-ата минута на мястото на контузилия се Давид Морар, а през второто полувреме треньорът Илие Поенару гласоподава доверие и на Чандъров.

Мачът стартира по-добре за домакините, които поведоха с гол на Йонуц Костаке в 15-ата минута. В началото на второто полувреме ветеранът Чиприан Деак повиши на 2:0, само че Академика не се съобщи и върна интригата с прецизен изстрел на Чандъров с глава. В добавеното време обаче Габриел Дебелю реши всичко.

В класирането тимът на тримата българи заема пето място с 25 точки. Начело са ФКСБ и ЧФР Клуж с по 34 точки, следвани от Университатя Крайова с 33 и Сепси с 28.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР