Българският халф Антони Иванов преживя кошмарен дебют за новия си

...
Българският халф Антони Иванов преживя кошмарен дебют за новия си
Коментари Харесай

Жесток удар с българин стресна Румъния, но за щастие без сериозни последствия

Българският халф Антони Иванов претърпя призрачен дебют за новия си отбор Динамо (Букурещ). Полузащитникът, който се причисли към гранда от румънската столица се появи още преди почивката по време на дербито с ФКСБ. Само четири минути по-късно обаче 26-годишният състезател претърпя доста сериозен конфликт с футболист на противника. Точката бе ударен тежко в главата и трябваше две коли за спешна помощ да влизат на терена, с цел да се окаже първа помощ на българина.

DINAMO-FCSB. Ambulanţa a intrat pe teren la finalul primei părţi: Antoni Ivanov, transportat la spital
— Media Sport Plus (@MediaSport15)
Иванов незабавно бе откаран в болница, където мина нужните проучвания. За благополучие се оказа, че Антони е получил единствено комоцио и хематом от удара. Очаква се след няколко дни отмора той да бъде на линия за тренировки и да бъде подготвен за идващия мач на Динамо (Букурещ).

“Благодаря на всички, които се поинтересуваха по какъв начин съм след конфликта по време на вчерашния мач. Добре съм, с комоцио и хематом съм. Кратко време за възобновяване е нужно и ще ми мине като на куче и назад на терена с глутницата от Динамо ”, написа Иванов в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР