Българският гражданин, който беше ранен преди мача между ПФК Левски“

...
Българският гражданин, който беше ранен преди мача между ПФК Левски“
Коментари Харесай

Разкриха какво е състоянието на наръгания в Скопие снощи фен на Левски

Българският жител, който беше ранен преди мача сред ПФК „ Левски “ София и ФК „ Шкупи “ в Скопие нощес, е в устойчиво положение, откакто през вчерашния ден вечерта беше опериран в болница „ Св. Наум Охридски “, заяви " Канал 5 ".
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1123
Пациентът е бил признат в болничното заведение с прободна рана в корема, откакто бе открита тежка телесна щета и бе незабавно приет в болница. След прегледа е било доказано, че е обиден черният дроб, което е наложило хирургическата намеса. Състоянието му е устойчиво все още.

Български футболни почитатели бяха нападнати нощес в квартал Чаир в Скопие минути преди началото на дуела в столицата на Република Северна Македония. 

Според първоначални данни на прокуратурата в Скопие до случая се е стигнало, откакто почитателите на „ Левски “ са се движили край комерсиалния център „ Чаирчанка “ в квартал Чаир и са влезнали във устен конфликт с локални, който е прераснал във физическа разпра. 

Вътрешният министър на Република Северна Македония Оливер Спасовски заяви през днешния ден, че самоличността на нападателите е изяснена и те се търсят.

Общо 21 са задържаните за нападателно държание нощес футболни почитатели, като 19 от тях са българи, цитира Българска телеграфна агенция.

Срещата сред " Левски " и " Шкупи " от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите на стадион „ Тодор Проески “ в Скопие беше избрана от УЕФА като дуел с висок риск. До конфликти след мача, който завърши с резултат 2:0 в интерес на българския тим, не се стигна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР