Българският гражданин е изгубен в гората и търсейкиизход, се връща

...
Българският гражданин е изгубен в гората и търсейкиизход, се връща
Коментари Харесай

Кашъмов по Дарик: Българският гражданин е изгубен в гората и търсейки изход, се връща на същото място

" Българският жител е загубен в гората и търсейкиизход, се връща на същото място ", разяснява в " Кой приказва " по Дарик юристът от Програма " Достъп до информация " Александър Кашъмов.



“Голямото жури ”

Първата тематика на диалога беше неспокойната конюнктура през последната седмица, като Зорница Миткова, шеф на фондация “Тийноватор ”, акцентира: " Силно се надценява ролята на социолога в такава динамична обстановка. Картината се трансформира за часове, а настроенията не могат да бъдат уловени. Всичко е в придвижване. " Тя добави, чее нещо, което се случва за първи път в България, а бързината, с която президентът подписа указа, може да бъде обвързвана с желанието му да резервира постоянен рейтинг. "

Адвокатът Александър Кашъмов разяснява: " Прекратяването предварително на мандата на основния прокурор и промяната на позиции съставляват казус. Професионалната общественост е единомислеща, че това решение е било вярно. " Той добави, че въпросът, който вълнува всички, е дали актуалният съвет е подобаващ да избере нов прокурор и какво ще се случва оттук насетне.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР