Българският футболен специалист Павел Дочев призна, че вече няма да

...
Българският футболен специалист Павел Дочев призна, че вече няма да
Коментари Харесай

Павел Дочев с искания към президента на Ерцгебирге Ауе

Българският футболен експерт Павел Дочев призна, че към този момент няма да съвместява постовете състезателен шеф и треньор на Ерцгебирге Ауе, откакто тимът изпадна от Втора Бундеслига и през идващия сезон ще играе в Трета лига в Германия.

Той несъмнено ще остане в управлението на клуба, само че отборът сигурно ще има нов треньор. Дочев даде изявление за вестник " Билд " след успеха на Ерцгебирге Ауе над Динамо Дрезден с 1:0. От Павел Дочев се чака да бъде проектант на преструктурирането на тима.

" Въпреки че футболистите са във почивка, аз не преставам обикновено работата си. На бюрото си съм, проверявам доста имейли всекидневно и беседвам с сътрудниците на играчите ", сподели българският треньор пред " Билд ".

" Новият треньор и концепциите му са доста значими за планирането. Не мога да кажа повече сега. Надявам се да проведа диалог с президента на клуба Хелге Леонхард до края на седмицата. Трябва да понижим броя на футболистите, само че и да прибавим повече качество. В момента имаме 11 футболисти с контракти. Трябва да вземем поради и новите условия - да се съобразим с правилото за играчи под 23 години, да намерим динамичността, която ни оказа помощ през сезон 2015/16. Имаме потребност от подчиненост и с изключение на младите, и от футболисти в по този начин наречената съвършена възраст за футбол сред 26 и 30 години ", приключи 56-годишният Дочев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР