Българският футболен съюз прие молбата на ЦСКА да бъде отложена

...
Българският футболен съюз прие молбата на ЦСКА да бъде отложена
Коментари Харесай

БФС прие молбата на ЦСКА да бъде отложена срещата с Ботев

Българският футболен съюз одобри молбата на ЦСКА да бъде отсрочена срещата от петия кръг на efbet Лига сред " армейците " и Ботев (Пловдив). Срещата в Коматево трябваше да се играе в неделя (7 август).

Ето какво оповестиха от БФС:

" По искане на ПФК " ЦСКА " Сф на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V - ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК " Ботев " Пд - ПФК " ЦСКА " Сф, планувана за 07.08/неделя/22 г от 21.00 часа се отсрочва.

На съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V - ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК " Левски " Сф - ПФК " Пирин " Бл, ще се играе на, на 07.08/неделя/22 г от 20.00 вместо от 18.45 часа ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР