Българският футболен съюз обяви програмата за първите два кръга от

...
Българският футболен съюз обяви програмата за първите два кръга от
Коментари Харесай

Спартак приема Лудогорец във Варна в светлата част на деня. Черно море гостува на Левски във Велико Търново

Българският футболен съюз разгласи програмата за първите два кръга от пролетния дял на шампионата. От тях излиза наяве, че Спартак ще одобри Лудогорец на своя стадион в светлата част на деня - в 15 ч. на 11 февруари, събота.

Както е известно, осветлението на клубното оборудване на " соколите " към момента няма позволение и даже се бяха появили спекулации, че отборът ще семейства отвън Варна. Вече е публично ясно, че това няма да е по този начин и " соколите " ще одобряват първенеца в дома си.

БФС удостовери публично и това, че " Левски " ще одобри Черно море във Велико Търново. Причината е, че " сините " са осъдени с отнемане от домакинство за една среща. Двубоят ще се играе също на 11 февруари, само че от 17,30 ч.

В 20-ия кръг пък Черно море приема Берое на 18 февруари в 15 ч., а " соколите " гостуват на Хебър в Пазарджик на 20 февруари (понеделник) от 17,00.

От БФС прецизират, че си резервират правото на промени в програмата според от представянето на участниците в европейските шампионати. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР