Българският футболен съюз обяви, че билетите за плейофа за класиране

...
Българският футболен съюз обяви, че билетите за плейофа за класиране
Коментари Харесай

Билетите за България - Унгария отново са в продажба

Българският футболен съюз разгласи, че билетите за плейофа за класиране на европейското състезание, преместено за 2021 година, сред България и Унгария още веднъж са в продажба.

Срещата ще се изиграе на 8 октомври на стадион " Васил Левски ". Пропуските са на цени от 10 (за страничните сектори) до 100 лева (ВИП достъп).

Снимка: Lap.bg

Присъствието на хора на стадиона за значимите мачове на селекцията на Георги Дерменджиев стана допустимо, откакто от УЕФА позволиха по трибуните да участват фенове, като броят им не надвишава 30% от потенциала на оборудването. Всички те би трябвало да съблюдават отдалеченост по време на мача. Така на онлайн на стадиона 4000 индивида ще могат да гледат значимия мач на " лъвовете ".

Част от билетите към този момент са продадени, защото мачът беше плануван в началото за 26 март, а по-късно неколкократно отлаган поради пандемията от ковид.

При победа против Унгария, националите ще играят против Румъния или Исландия. Победителят печели квота за европейското състезание.

Ето и цялото известие на БФС:

" След решението на Изпълкома на УЕФА за отчасти допускане на фенове на стадионите в интернационалните мачове под егидата на централата, Българският футболен съюз осведоми последователите, че билетите за полуфиналния плейоф сред тимовете на България и Унгария на 8 октомври от 21:45 ч. още веднъж са в продажба.

Според регулациите на българските държавни управляващи, броят на местата, налични за публиката, е 4 000 (по хиляда души във всеки сектор), като от тази обща численост са извадени към този момент закупените при започване на 2020 година билети.

Билети ще могат да се закупуват, а по условие на УЕФА, всички те ще бъдат персонализирани за съответния фен.

Българският футболен съюз уведомява обществеността, че неотложно след решението на ИК на УЕФА са направени всички действия до Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта за разрешаване потреблението на оптимално допустимия от УЕФА потенциал на Националния стадион „ Васил Левски “, а точно – 12 000 места. При вероятно позитивно решение от страна на държавните управляващи, БФС има подготвеност незабавно да задейства продажбата на спомагателни билети.

Цените на пропуските остават непроменени по отношение на началните стойности:

Сектор А – 20 лева

Сектор В – 15 лева

Сектори Б и Г – 10 лева

ВИП 1 категория – 100 лева

ВИП 2 категория – 50 лева

Българският футболен съюз категорично акцентира, че спазването на минималната отдалеченост и на противоепидемичните ограничения в изискванията на COVID-19, носенето на защитни маски през цялата дълготрайност на мача, както и спазването на съответните места на трибуните, са безусловно наложителни. При неспазване на протокола на УЕФА или наредбите на българските здравни управляващи, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона.

Всеки фен ще премине през процедура по премерване на телесната температура и ще има опция да се дезинфекцира преди влизането навътре в стадиона. Привържениците също по този начин ще би трябвало да показват билет и документ за идентичност на входовете на „ Васил Левски “.

Зрителите се приканват да заемат местата си допустимо най-рано за попречване на възможни скупчвания на контролно-пропускателните пунктове на и към стадиона. Вратите на Националния стадион ще бъдат отворени в 19:45 ч.

Притежателите на билети, закупени преди оповестяването на изключително състояние в резултат пандемията от ковид, които не са презаверили билетите си по отношение на новите условия на УЕФА в период, ще могат да го създадат на касите пред Националния стадион „ Васил Левски “ в деня на мача. На касите ще бъдат пуснати в продажба и възможни остатъчни количества непродадени места, които ще бъдат налични против наложително показване на документ за идентичност.

В идните дни ще започва продажбата и на билети за идващия домашен конфликт на България – против Уелс на 14 октомври. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР