Българският футболен съюз напомня, че 31 март 2024 г. е

...
Българският футболен съюз напомня, че 31 март 2024 г. е
Коментари Харесай

БФС илезе с важна информация касаеща футболните агенти

Българският футболен съюз припомня, че 31 март 2024 година е крайният период за регистрация в платформата на ФИФА (https://agents.fifa.com/home) за футболните сътрудници, искащи да се явят на третия лицензионен изпит на 22 май т.г. Както е известно, от 9 януари 2023 година е в действие Правилникът за футболните сътрудници на ФИФА (FFAR), съгласно който всички действия, касаещи прехвърляния и посланичество на футболисти, следва да бъдат осъществявани само от сътрудници, лицензирани от международната футболна централа.

Изпитът е с времетраене 60 минути и включва 20 въпроса, свързани с регулациите на ФИФА и интернационалната трансферна система, като границата за сполучливо прекосяване е 75 % верни отговори.

След регистрация в платформата на ФИФА всеки претендент е задължен да изпрати имейл на адрес [email protected], попълнена нужната декларация (образец е разполагаем в секция " Библиотека ", раздел " Агенти на играчи " на уеб страницата на Българския футболен съюз), както и настоящо Свидетелство за съдимост.
 Професор става вице на Гонзо в БФС
Професор става вице на Гонзо в БФС

Ето кой е той

Допълнителна информация по отношение на процедурата за кандидатстване може да получите на тел.: +359 895 751 838.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР