Българският футболен съюз информира привържениците на националния отбор, че от

...
Българският футболен съюз информира привържениците на националния отбор, че от
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за мача с Черна гора

Българският футболен съюз осведоми последователите на националния тим, че от през днешния ден (20 март) ще могат да закупят билети за първото домакинство на " лъвовете " от квалификациите за Евро 2024 против Черна гора на касите на стадион " Лудогорец Арена " в Разград (бул. " Васил Левски " 31). Двубоят ще се организира на 24 март, петък, от 19:00 ч., а билети са налични и в цялата партньорска мрежа на Eventim.

Работното време на билетния център в Разград е всеки ден сред 10:00 и 18:00 ч. и ще е разполагаем на почитателите на България през цялата седмица.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор А - 12 лева

Сектор Б (Моци) - 10 лева

Сектор Г - 10 лева

Сектор В - 15 лева

ВИП билет - 50 лева

БФС и формалният сътрудник на федерацията VIVACOM не престават и една от най-успешните си взаимни начинания - планът " Семеен бранш ". Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели - възрастният купува билет на действителната му цена (15 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни лица против спомагателен 1 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР