Българският футболен съюз (БФС) обяви, че е получил похвала от

...
Българският футболен съюз (БФС) обяви, че е получил похвала от
Коментари Харесай

Предозиране: БФС се похвали с похвала от УЕФА

Българският футболен съюз (БФС) разгласи, че е получил хвалба от УЕФА. Тя е пристигнала поради работата в областта на връзките и работата със обществени медии, се споделя в уеб страницата на организацията.

" В регулярния си доклад за активността на федерациите в интервала април - юли 2019 година УЕФА акцентира големия растеж на всички платформи на БФС - почитателите на централата и националните ѝ тимове са се нараснали с 15.7 % в " Туитър ", с 6.9 % в " Инстаграм ", с 1 % във " Facebook " и с 2.7 % в " Ютюб ", написа в уеб страницата на БФС.

Най-много са почитателите в профила на националния тим във " Facebook " - 153 839. В " Инстаграм " почитателите са 9496, в " Ютюб " са 2320, а в " Туитър " - 515.

БФС регистрира растеж с 39% на посетителите на уеб страницата на организацията, " което слага страната ни над междинното равнище на европейските федерации ". " Внушителна е и цифрата на дневните интеракции във " Facebook " - в съпоставяне със същия интервал през предходната година те са се нараснали с 479%, безспорен връх сред всички асоциации на континента ", пишат от БФС.

Преброяване на лайковете: до каква степен стигна българският футбол в обществените мрежи

От футболния съюз допълват, че цялостната оценка на специалистите на УЕФА е за " извънредно качествена и поредна работа " на отдел " Маркетинг и връзки " към БФС, която дава забележим резултат във всички платформи на съюза ".

В канала в " Ютюб " последното оповестено видео е изявление със селекционера Красимир Балъков от преди близо четири месеца, като има 787 гледания.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР