Българският футболен национал Симеон Славчев заяви, че целта пред „трикольорите“

...
Българският футболен национал Симеон Славчев заяви, че целта пред „трикольорите“
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Искаме да се класираме на следващия форум

Българският футболен национал Симеон Славчев съобщи, че задачата пред „ трикольорите “ е класиране за идващия огромен конгрес. Славчев разяснява триумфа на „ лъвовете “ над Саудитска Арабия с 1:0, като не скри, че се радва, че тимът е завършил годината с победа.

„ Старахме се ида играем по друго отпреди, да не чакаме на контра. Нашата концепция бе да играем футбол, да държим топката. Мисля, че успяхме, второто полувреме намалихме оборотите, само че най-хубавото е, че завършихме с победа и то против участник на Мондиала “, стартира Славчев.

„ От първия ден Хубчев ни сподели, е желае да играем футбол, да държим топката. Имаме цел и всички желаеме да се класираме на идващия конгрес “.

„ Ние тренирахме единствено пет дни. Да държим топката, да разиграваме. Мисля, че до някаква степен се справихме добре, а първата част доста добре. Трябва да надграждаме. Има тим с съсловия над нас. Ние би трябвало да вървим малко по малко и да играем добър футбол “, добави полузащитникът.

„ Градът (Лисабон) специфичен за мен. Феновете ме разпознават желаех да играя на този стадион, имам три мача тук и три победи. Ще се веселя да остане тук, само че това към този момент е друга тематика “, приключи Симеон Славчев, който е благосъстоятелност на Спортинг Лисабон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР