Българският футболен национал Мартин Минчев откри голова си сметка през

...
Българският футболен национал Мартин Минчев откри голова си сметка през
Коментари Харесай

Мартин Минчев откри голова си сметка за новия сезон при убедителен успех на Спарта Прага

Българският футболен национал Мартин Минчев откри голова си сметка през този сезон с екипа на Спарта Прага, откакто се разписа при триумфа с 5:1 като посетител против Яблонец в среща от четвъртия кръг в шампионата на Чехия.

Юношата на Черно море стартира като титуляр и остана на терена до 68-ата минута, а неговият миг пристигна 10 минути преди края на първото полувреме, когато той означи за 3:0.

Любопитното е, че и петте попадения на сметката на чешкия първенец пристигнаха преди почивката, като Мартин Витик беше прецизен на два пъти, с цел да обезпечи удобен задатък на на своя отбор, а след попадението на Минчев измежду голмайсторите се записаха още Каспер Кайринен и Томаш Визнер, които повишиха резултата на 5:0.

След тъкмо час игра пък домакините осъществиха почетен гол посредством Вацлав Дръхал.

По този метод Спарта Прага продължава с безгрешния си старт в шампионата през тази година, като Мартин Минчев и компания са с цялостен актив от 12 точки след първите четири кръга и разумно водят в подреждането преди днешната аудиенция на огромния противник Славия Прага на Млада Белослав, като " червено-белите " също нямат изгубен пункт дотук през акцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР