Българският филм Привличане“ за втори пореден уикенд е номер едно

...
Българският филм Привличане“ за втори пореден уикенд е номер едно
Коментари Харесай

Българският филм „Привличане“ е номер едно в боксофиса на кината

Българският филм „ Привличане “ з а втори следващ уикенд е номер едно в боксофиса на кината. Истинска необичайност за роден филм, продукцията  на Яна Маринова и Башар Рахал още веднъж пребори 3 премиерни заглавия даже „ Червената лястовица “ с Дженифър Лоурънс.

Лидерската позиция се резервира с помощта на следващите 23 000 души , които гледаха кино лентата през уикенда, като досега общо 59 000 фенове са се вълнували с героите на едни от най-обичаните български звезди.
 Соня и Диана NOVA
Киноманите не престават да хвалят и поддържат историята на младата учителка , която се бори за щастието и пълноценното развиване на своите възпитаници, като се пробва да им покаже кои са те и какъв брой могат да реализират в живота, в случай че не се опасяват да вършат неточности. В основните функции са самата Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Башар Рахал, Радина Боршош и Владо Пенев, като по нищо не им отстъпват и младите очаквания на българското кино Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Анастасия Левордашка, Надя Керанова, Васил Илиев и Спартак Тодоров. Режисьор на кино лентата е Мартин Макариев, оператор Иван Вацов, монтажист Никола Миленов .
 Лора и Васил NOVA
Освен с съвременна визия , докосваща история, актуален разговор и доста смях, филмът може да се похвали с извънредно мощен саундтрак , в който вземат участие звезди от българската, само че и от интернационалната сцена. Сред тях са композиторът и продуцент Неди Джон Крос, делял една сцена с гитанти като Deep Purple, също по този начин европейската сензация Stani – българин, който твори в Копенхаген, Васко Иванов – Dexter, 100 кила, групите Jeremy? и Торнадо, македонският рапър Слаткаристика и доста други. Музиката е голяма част от положителното кино и по тази причина „ Привличане “ не отстъпва по нищо на американските продукции. Това е и главната цел на екипа, който стои зад „ Привличане “.

Продуцентите Яна Маринова и Башар Рахал споделят, че не са правили никакви взаимни отстъпки по повод картината и звука на кино лентата. Работят с едни от най-хубавите студиа за постпродукция в България Screen Brothers и с гения на звуковия дизайн Мишо Дичев.  
 Привличане NOVA
Най-голямата изненада във кино лентата е ролята на плеймейтката Николета Лозанова . " Привличане " е дебютният филм на хубавицата, а ролята й е от най-запомнящите се.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР