Българският евродепутат заяви, че е още по-отдаден на партия ГЕРБ

...
Българският евродепутат заяви, че е още по-отдаден на партия ГЕРБ
Коментари Харесай

Андрей Новаков не намира причина да променя убежденията си

Българският евродепутат съобщи, че е още по-отдаден на партия ГЕРБ и няма желание и аргументи да трансформира убежденията си. Според него в регистрацията на още една партия няма драма и хората ще създадат своя избор, съобщи БНР.

Новаков разяснява напускането на знакови фигури на партия ГЕРБ и присъединението им към партията на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ден преди нейното основаване.

"Те са създали съзнателен избор. Аз им искам триумф в това ново начинание. Аз от 18-годишен, може би 19 бях тогава, когато се записах в ГЕРБ и оттогава убежденията ми не са се трансформирали и не виждам причина да вървя където и да било, в противен случай, през последната година ми бе поверена отговорността да бъда регионален координатор на ГЕРБ за Благоевград. Още по-отдаден съм на това, което върша. В България има регистрирани много партии, сега ще има още една, тъй че не виждам драма. Хората ще изберат ", съобщи Новаков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР