Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел е избрана за един

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел е избрана за един
Коментари Харесай

Българка сред 20-те най-влиятелни млади политици в света

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел е определена за един от двадесетте най-влиятелни млади политици в ранглиста на световната платформа за политика Аполитикъл (Apolitical).
Майдел е единственият представител на България в листата със 100 политици под 35-годишна възраст, който беше разгласен през вчерашния ден.
" Младите хора би трябвало да бъдат показани в политиката и да имат късмет да употребяват новаторските си хрумвания, с цел да въздействат позитивно на обществата ни. Класацията на Аполитикъл регистрира, че в случай че имаш нужните умения и качества, можеш да променяш средата, в която живееш, без значение от възрастта ти. Благодаря на политическа партия ГЕРБ, която има вяра в капацитета на младите и им дава опция да способстват за политиките на локално, национално и европейско равнище. “ Това съобщи Ева Майдел във връзка оповестяването на листата.
Организацията Аполитикъл е световна платформа за политика, употребена в над 140 страни. Целта ѝ е да свързва политици от разнообразни краища на света, които да споделят опит и положителни практики в областта на обществените политики. Освен българският евродепутат, в класацията попадат министри, членове на парламенти и локални управляващи като членовете на американския Конгрес Елис Стефаник и Александриа Кортез, най-младият кмет в историята на Съединени американски щати, Майкъл Тубс, първият притежател на премията на Блумбърг за отворени технологии Аманда Смит и други./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР