Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков осъди остро атаките срещу

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков осъди остро атаките срещу
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Политическата лакомия на „Промяната“ за власт и постове ще забави България за Еврозоната и Шенген!

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков осъди остро офанзивите против Мария Габриел и предвижда сформиране на длъжностен кабинет.

Със сигурност политическата алчност на „ Продължаваме промяната “ за постове, за въздействие, за регулатори, за служби ще забави България към Еврозоната и към Шенген, сподели Новаков.

Новаков уточни, че на идващите избори както и да се проведат те, той и неговите сътрудници ще се стремят да се показват по допустимо най-хубавия метод и това да докара да съставянето на устойчиво държавно управление, което би трябвало да взема решение доста значими за страната задания, след които освен влизането в еврозоната и в Шенген, само че и Плана за възобновяване и резистентност, оперативни стратегии, Плана за обективен преход на въглищните региони.

Новаков предвижда, че в случай че изборите са две в едно, евентуално в акциите на претендентите за европейския парламент ще господства риториката за Народно събрание, вътрешнополитическия подтекст. Надявах се да имаме европейски спор, за това по какъв начин България се разполага в Европейски Съюз, какви да бъдат нашите цели за идващите 25 години, тъй като сега се одобряват политики на Европейския съюз, които ще работят до 2050 година, сподели още Андрей Новаков.

Евродепутатът Андрей Новаков изнесе пред студенти и преподаватели в ЮЗУ „ Неофит Рилски “ обществена лекция на тематика „ Бъдещето на Европейски Съюз сред зеления пакт, реиндустриализацията, сигурността и опазването на околната среда “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР