Българският енергиен холдинг е одобрил сделката за прехвърлянето на акциите

...
Българският енергиен холдинг е одобрил сделката за прехвърлянето на акциите
Коментари Харесай

До дни Берое ще има нов собственик

Българският енергиен холдинг е одобрил договорката за прехвърлянето на акциите на Берое. Според Радио Стара Загора, актуалният притежател на клуба Топлоелектрическа централа "Марица-изток " 2 ще ги джироса на основаното през януари "Сдружение за поддръжка на футбола Берое " до няколко дни.

След това следва вписването на измененията в Търговския указател, а след тях новият основен акционер ще би трябвало да си избере и хора, които да управляват футболния клуб. Докато това стане факт той ще продължи да бъде управителен от сегашния съвет на шефовете, плануват процедурите.

Припомняме, че в края на декември предходната година бе взето решение за прекратяването на финансирането на Берое от страна на Топлоелектрическа централа "Марица-изток 2 ", а акциите на клуба бяха оповестени за продажба. До посочения от притежателя период - 9 януари обаче претендент за тях не се появи.

Малко по-късно в Търговския указател публично бе вписано "Сдружение за поддръжка на футбола Берое ", в което влизат почитатели, представител на Община Стара Загора в лицето на заместител кмета Красимира Чахова и предприемачи. Именно сдружението изяви предпочитание за придобиване на акциите на клуба.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР