Българският доставчик на фотоволтаично оборудване АмонРа Енерджи“ готви своята експанзия

...
Българският доставчик на фотоволтаично оборудване АмонРа Енерджи“ готви своята експанзия
Коментари Харесай

Българската „АмонРа Енерджи“ готви експанзия в Румъния

Българският снабдител на фотоволтаично съоръжение „ АмонРа Енерджи “ готви своята агресия в Румъния в идващите месеци. Компанията, която е листната на пазара за напредък BEAM на Българската фондова борса, води договаряния за закупуването на собствен сътрудник – румънска компания, чието име към този момент остава незнайно.

Компанията е дистрибутор в Румъния, а ходът би дал спомагателен подтик на „ АмонРа “ в наличие ѝ в северната ни съседка, споделя създателят ѝ инж. Димитър Белелиев пред Seenews.

Българската компания чака да утвърди физическо наличие в Румъния при започване на идната година.

„ АмонРа “ работи с 29 външни инсталационни компании в Румъния. В България тя оперира с 446 външни инсталатора и 7 дистрибутора. Това демонстрира информация, налична на Българската фондова борса.

Българската компания чака активността ѝ в Румъния да пораства и скоро да генерира към 20% от общите продажби.

Последният промеждутъчен финансов доклад на компанията демонстрира продажби в размер от 27.2 млн. лева.  за първата половина на годината.

Компанията построява и нова складова база, като проектът е тя да бъде приключена до година. Тя ще се употребява както за оперативна база, по този начин и за логистичен център.

Доставчикът за слънчевата промишленост излезе на пазара BEAM през ноември предходната година и набра 3.1 млн. лева при първото IPO от слънчевата промишленост в България.
АмонРа Енерджи и времето на слънчевите централи
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР