Българският десен халф-бек Йоан Стоянов се разписа за Апоел (Беер

...
Българският десен халф-бек Йоан Стоянов се разписа за Апоел (Беер
Коментари Харесай

Йоан Стоянов отбеляза попадение за Апоел при гостуването на Панатинайкос в контролна среща

Българският десен халф-бек Йоан Стоянов се разписа за Апоел (Беер Шева) при гостуването на Панатинайкос в Атина в контролна среща, която приключи 1:1. И двата тима се приготвят за присъединяване си в европейските клубни шампионати, само че все пак мачът мина в доста високо движение.

Треньорът Елианив Барда направи един забавен експелимент - пусна Стоянов като полузащитник на позицията на номер 10. И с изключение на гола, българският гений направи още няколко положителни неща в изобретателен проект.

В Израел означават оптимистично, че Апоел (Беер Шева) наподобява доста добре дни преди началото на шампионата Тото Къп, а Барда има необятен избор от играчи.
 Йоан Стоянов с надвит гол в Израел
Йоан Стоянов с надвит гол в Израел

За своя тим Нес Циона

Отличната игра против гърците на Кристофър Патерсън, Гай Бадаш и Йони Стоянов сподели, че треньорът би трябвало да е задоволен. Но същото не може да се каже за Антонио Сефер, защото румънският плеймейкър наподобява като човек, който към момента има потребност от акомодация.

Домакините от Панатинайкос откриха резултата в 30-ата минута с тъкмо осъществяване на Бенямин Вербич. Две минути преди края на първата част пристигна и изравняването, откакто новото шведско попълнение Кристофър Патерсън проби по лявото крило и центрира.

Стоянов усети накъде ще отиде топката, потегли и с първото си допиране я отклони в мрежата на гръцкия вицешампион. Българинът остана на терена 59-ата минути, след което беше сменен от Шай Елиас.

Червените от пустинята Негев чакат противник за втория кръг на шампионата Лига на Конференциите, който ще бъде избран от дуела Милсами (Молдова) - Паневежис (Литва).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР