Българският държавен глава Румен Радев и съпругата му Десислава се

...
Българският държавен глава Румен Радев и съпругата му Десислава се
Коментари Харесай

Мелания към Деси Радева: Много си елегантна и красива


Българският държавен глава Румен Радев и брачната половинка му Десислава се снимаха със семейство Тръмп на приема на Организация на обединените нации.

"Прием от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания Тръмп по случай 74-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации ". Това написа президентът Румен Радев в персоналния си профил във Фейсбук, като разгласява и фотография, на която е той със брачната половинка си Десислава, Тръмп и брачната половинка му.

Държавният глава взе участие в тържественото разкриване на 74-тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, което стартира с одобрение на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш към всички държавни и държавни ръководители, които участваха на форума.

За срещата с американския президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания, брачната половинка на българския държавен глава Румен Радев бе вързала на китката си червен конец.

Радева бе облечена с грациозен и обикновен тоалет - светлосиня рокля с розов колан, която бе съчетала с цикламени обувки. Г-жа Тръмп пък носеше разкроен черен гащеризон.

Двете дами си разменили няколко любезности, описаха хора от делегацията в Ню Йорк. „ Много си елегантна и красива”, направила ѝ комплимент брачната половинка на Доналд Тръмп. Радева върнала благия комплимент. Президетшата бе облечена в елегантна синя рокля, препасана с алена лента през кръста, и лилави обувки в добавка. Мелания пък по традиция бе с черна рокля до земята на обичания ѝ дизайнер Ралф Лорън.

За първи път брачната половинка на държавния ни глава бе видяна с амулета срещу зли сили на старта на благотворителната акция по случай „ Българската Коледа” в края на предходната година. Тя не го носи непрестанно, написа в. "Уикенд ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР