Българският данъкоплатец е платил над половин милиард лева за тишината

...
Българският данъкоплатец е платил над половин милиард лева за тишината
Коментари Харесай

Петков: Българинът е дал над половин милиард за тишината на прокуратурата

Българският поданик е платил над половин милиард лв. за тишината на прокуратурата. Това съобщи министър председателят Кирил Петков в град Комотини след инспекцията си на строителството на газовата връзка с Гърция.. Според него е неуместно прокуратура, която има опция да разпита очевидец за корупция по високите етажи, да не го е направила до момента и да не е образувала досъдебно произвеждане.

Факт е че половин милиард от нашите пари са изтекли поради готовността на някои хора да одобряват рушвет от 60 милиона лв., в случай че е правилно всичко това, сподели още министър председателят. Той сподели, че повода да свидетелства против Борисов, Горанов и Арнаудова е последният отчет на АДФИ, който, съгласно премиера, демонстрира невисок надзор и допустима корист с евросредства. Информация, която съгласно министър ръководителя, в случай че доближи до тримата арестувани в четвъртък, би била мотив те да опитат да унищожат документи.

Европарите са съсредоточени в дребен брой компании и някой не си е приключил работата и по едно и също време с това има един човек, който се пробва по всички способи да каже - аз корумпирах тези хора.

По мотив 10-те съветски шпиони, които България изгони, министър председателят съобщи, че информацията за тях е пристигнала от разработки на българските служби.

" Няма нито един инцидентен изпъден. За всички тези хора има много конкретика “, сподели министър председателят. Според него всички хибридни офанзиви се ръководят и менажират от тъкмо тези шпиони.

За абсурда с предоставени от " Аркад " коли министър председателят съобщи, че стартира инспекция и колите ще бъдат върнати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР