Българският Червен кръст в Плевен продължава да раздава хранителни продукти

...
Българският Червен кръст в Плевен продължава да раздава хранителни продукти
Коментари Харесай

Червеният кръст в Плевенско продължава да раздава храни на над 13 000 домакинства

Българският Червен кръст в Плевен продължава да раздава хранителни артикули по Оперативната стратегия за материално подкрепяне на най-нуждаещи се лица. В района програмата обгръща 13 528 семейства . Хранителните артикули се раздават в 12 пункта в общински центрове от региона, оповестиха от БЧК – Плевен.
С раздаването към този момент са завършили пунктове в четири града. В Червен бряг от 1 978 души питателните си пакети са получили 1898. В Искър - от 527 правоимащи са получили 514. В плевенски кметства - от 1830 са получили 1794, и Белене - от 429 – 411.
Раздаването продължава в общините Кнежа, Никопол, Пордим, Долна Митрополия и Левски. На 3 февруари ще отвори и пунктът в Плевен с адрес ул. „ П.Р.Славейков “ №50 и работно време от 10,00 до 14,00 ч. в работните дни.
Подробният график за поетапното разпределяне на артикули по програмата е оповестен на интернет страниците на БЧК /www.redcross.bg/ и на АСП /www.asp.government.bg/ и в районния офис на БЧК – Плевен. Той е съгласуван с опциите за зареждане на складовете и пунктовете.
Всички правоимащи, включени в описите на Агенцията за обществено подкрепяне, ще получат по 24,570 кг от 16 типа хранителни артикули, разясняват от Червения кръст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР