Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев (7-0, 7 КО)

...
Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев (7-0, 7 КО)
Коментари Харесай

Тервел Пулев с два мача на два континента за осем дни

Българският боксьор в полутежка категория Тервел Пулев (7-0, 7 КО) ще изиграе два дуела за осем дни сред 2-ри и 10-ти март. Това сочи известният боксов уебсайт за статистика boxrec.com.

По-малкият от братята Пулеви е към този момент във Чикаго, където в ранните часове на 3-ти март българско време ще се изправи против американеца против Тристан Джеймс в 6-рундова среща.

Опонентът на Тервел има единствено една победа на професионалния кръг при изиграни четири срещи, като също по този начин има две загуби и един еднакъв. Джеймс е на 31 години, а за последно се е качвал на кръга през ноември, когато губи по точки от непобедения немец Джем Килич (9-0, 5 КО).

Следващата събота (10-ти март) родният спортист ще се изправи пред надалеч по-трудно предизвикателство. Софиянецът ще премери сили с някогашния кандидат за международната купа Валери Брудов (44-13, 30 КО).

Двубоят е плануван за осем рунда и ще се организира в Спандау, Германия. 41-годишният руснак не се намира в изключително добра форма, защото е записал едвам две победи в последните си 10 срещи, само че опитът сигурно ще бъде на негова страна.

За последно Брудов се качи на кръга през октомври, когато загуби посредством съдийско решение срещата си с датчанина Дитлев Росинг (8-0, 4 КО).

Тервел Пулев се отказал от мача с непобедения Чинкара
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР