Българският боксьор Тервел Пулев изрази мнение, че съперниците, срещу които

...
Българският боксьор Тервел Пулев изрази мнение, че съперниците, срещу които
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Съперниците ми не са така лесни, както говорят

Българският боксьор Тервел Пулев изрази мнение, че противниците, против които се изправя не са по този начин лесни, както се приказва. Пулев се прибра у нас единствено ден, откакто подчини украинеца Артьом Редко.

„ Другата седмица ще се удрям отново. До края на този месец ще се имам мач в Германия. Имам противник, само че към момента не е несъмнено на 100 % и няма да го разгласявам. Щом всичко се удостовери, ще го обявим публично. От на следващия ден стартирам подготовка за мача, нямам време за отмора и разпределяне “, стартира Пулев.

„ Съперниците против които се изправям не са толкоз лесни, колкото всички си мислят и приказват. Аз бях задоволително квалифициран и бях по-класният боксьор. И мисля, че го демонстрирах “, Тервел.

„ Понесох някои удари, само че даже когато отидеш в гората за дърва, все някоя тресчица ще те удари. Преди дуела Кубрат ми предложи да имам по отбранителна тактичност “, стартира Тервел.

„ Съперниците против които се изправям не са толкоз лесни, колкото всички си мислят и приказват. Аз бях задоволително квалифициран и бях по-класният боксьор. И мисля, че го демонстрирах “, добави Тервел Пулев.

„ Нуждая се от такива мачове с цел да трупан убеденост. Твърде рано е да приказваме до къде съм стигнал. Знам, че има още доста работа пред мен “.

„ Първата ми цел е да се изкача по-бързо в ранглистата “.

Запитан за Антъни Джошуа и за възможностите на Кобрата да победи, Тервел изясни: „ В дуела с Такам не можахме да забележим на какво в действителност е кадърен Джошуа. Мачът въпреки всичко бе преустановен от рефера. Но най-вероятно Джошуа щеше да бие и по точки “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР