Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че е приятел с репортерката

...
Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че е приятел с репортерката
Коментари Харесай

Кубрат Пулев обясни защо е целунал репортерка след победата си

Българският боксьор Кубрат Пулев съобщи, че е другар с репортерката Дженифър Равало и по тази причина я е целунал след изявлението, която тя взе от него след успеха на Кобрата над румънеца Богдан Дину.

Вчера в интернет пространството бе публикувано видео, в което се вижда по какъв начин Пулев хваща за брадичката Равало и я целува по устните след изявлението. В следствие тя дефинира случилото се като „ малко смущаващо и необичайно “, а в обществените мрежи се появиха много рецензии за държанието на Кобрата.

„ До всички мои почитатели, които може би са видели по какъв начин целувам кореспондентка след успеха ми в събота. С репортерката Джени в действителност сме другари и аз бях толкоз благополучен след успеха, че я целунах. По-късно същата вечер тя се причисли към мен и приятелите ми за нашето тържество след триумфа. На видеото се вижда по какъв начин след целувката и двамата се смеем и си благодарим. Няма нищо повече в тази преживелица “, написа Пулев в Инстаграм.

" Познаваме се, тя ми е другарка и е човек, който беше с нас и преди мача, и след мача. Тя самата се причисли към компанията ни в лобито на хотела. Не знам на кого по какъв начин му се е видяло. Приятелска целувка, настрана тя самата благодари за нея, беше изненада. Всичко беше супер прочувствено и беше приятелско, да ", изясни боксьорът по Народоосвободителна въстаническа армия тази заран от Съединени американски щати..

По света се появиха рецензии към българския боксьор за държанието му. Статия за случилото се разгласява и английският в „ Гардиън “, а част читатели на онлайн версията на вестника считат, че действието на Кобрата не е целувка, а полово посягане. Други обаче са на мнение, че нищо толкоз не се е случило. Вестникът напомни случай от 2017 година на " Ролан Гарос ", когато тенисистът Максим Аму целуна кореспондентка по време на изявление онлайн. Той беше изпъден от шампионата и в следствие се извини за постъпката си. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР