Българският боксьор Кубрат Пулев вече има нов опонент за боксовата

...
Българският боксьор Кубрат Пулев вече има нов опонент за боксовата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев пред БНТ: Мачът с Махмуд Чар е насрочен за септември

Българският боксьор Кубрат Пулев към този момент има нов конкурент за боксовата галавечер на 30 март в " Арена София ". " Кобрата " ще се изправи против 33-годишния Игор Шевадзуцкий.

Украинецът ще размени Махмуд Чар, откакто носителят на регулярната международна купа на Световната боксова асоциация (WBA) по време на спаринг. Шевадзуцкий има 11 победи (9 нокаута) и 1 загуба на професионалния кръг. Той към този момент има два мача на българска земя, като записва две победи в Пловдив през 2019 и 2020 година.

В изявление за Българска национална телевизия Пулев разясни, че дуелът с ливанеца е отсрочен за септември.

" Вече има планувана дата за мача с Махмуд Чар през септември. Ако не излезе, губи международната купа. Аз ще играя с някой от идващите кандидати ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Столичанинът разкри, че се усеща като 23-годишен боксьор.

" Все отново съм в десетката на тежката категория в света. В събота ще бъда и по-напред. На 23 години съм, въпреки да наподобявам на 34. Спортът си дава отражението. Ще почивам на оня свят, на този свят ще работя и ще се развъртвам, тъй като съм машина от неизчерпаема сила ", добави той.

42-годишният играч се надява почитателите му да посетят боксовата галавечер на 30 март.

" По-специално е, като се боксирам в България. Отговорността е по-голяма. Хората, пред които съм виновен са тук и ме гледат от напълно близо ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР