Българският боксьор Кубрат Пулев сподели пред NOVA, че очаква справедливост

...
Българският боксьор Кубрат Пулев сподели пред NOVA, че очаква справедливост
Коментари Харесай

Кобрата: Очаквам справедливост, не сме преговаряли за пари със Суши

Българският боксьор Кубрат Пулев показа пред NOVA, че чака правдивост след формалното чуване в Съединени американски щати по проблема с Джени Суши. Той разясни, че не е имало договаряния сред двете страни досега за пари.

„ Винаги съм подготвен за всевъзможни борби. Не виждам за какво да не съм подготвен, когато човек споделя истината и е прям, то е едно към едно с действителността и нищо не го тормози. Моята теза ще е истината, няма друга защитна теза “, стартира Пулев.

„ Истината е, че това нейно изказване (бел. ред. - на Джени Суши), да, аз скърбя за това мое деяние. Това бе подбудено от естествени аргументи. Не виждам за какво би трябвало да вършим от мухата слон и да споделяме на черното бяло. Няма потребност да се променя истината и да се изопачават обстоятелствата “, разяснява още Пулев.

На запитване дали представителите на двете страни са влизали в договор преди идното публично чуване в търсене на конвенция, Пулев отвърна: „ Не сме преговаряли за пари със Суши. Това са може би измислици “.

„ Очаквам американската институция да се отнесе заслужено. Те да установяват истината и това да е тяхното решение “, показа Пулев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР