Българският боксьор Кубрат Пулев коментира пред Труд“ мача на Антъни

...
Българският боксьор Кубрат Пулев коментира пред Труд“ мача на Антъни
Коментари Харесай

Кобрата с коментар за победата на Джошуа: Пазят го! Ако съм здрав, ще го бия

Българският боксьор Кубрат Пулев разяснява пред „ Труд “ мача на Антъни Джошуа с Карлос Такам. Както е известно, на британеца беше присъдена победа с механически нокаут в десетия рунд. Решението на съдията провокира недоволството на Такам и на почитателите на „ Принсипалити Стейдиъм “ в Кардиф. Роденият в Камерун боксьор размени Кобрата като противник на Джошуа, откакто българинът получи травма.

“Пазят го Антъни Джошуа. Доста противоречиво присъждане на съдията да приключи мача. Все отново това не е аматьорски бокс. А Такам не беше в положение, което да постанова прекъсване на багра. И самият рефер по-късно не даде пояснение за какво е взел сходно решение. Общо взето нищо в този пердах не ме изненада. Очаквана развръзка. Този мач удостовери и мнението ми, че в случай че съм здрав и добре квалифициран, ще удрям Джошуа. Британецът не е освен това от мен ”, разяснява Кобрата.

Кубрат Пулев разкри, че към този момент е разговарял с мениджъра на пуерториканеца Фрес Окендо - Боби Хич. Двете страни договарят за мач при започване на 2018 година в Чикаго. Боят ще е за вакантната купа във версия WBA.

“Интересува ме сходен мач. Смятам, че ще притихнал страхотна церемония вечер пред доста фенове, защото има доста огромни общности и от двете страни в Чикаго ”, добави Пулев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР