Българският боксьор Кубрат Пулев и хората от екипа му разпространиха

...
Българският боксьор Кубрат Пулев и хората от екипа му разпространиха
Коментари Харесай

Кубрат Пулев и екипа му разпространиха декларация след решението на Боксовата комисия

Българският боксьор Кубрат Пулев и хората от екипа му разпространиха декларация след чуването пред Боксовата комисия на Калифорния. Въпросната комисия наложи възбрана на Пулев да се бие на територията на Съединени американски щати до 22 юли и задължи българина да заплати санкция в размер на 2500 $ за целувката против журналистката Дженифър Равало. Плюс това Кобрата ще би трябвало да посещава и курс против полови похищения.
 Наказаха Кубрат Пулев за шест месеца, пращат го на терапия
РАЗПРОСТРАНЕНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ЕКИПА НА КУБРАТ ПУЛЕВ

На чуването пред комисията господин Пулев призна, че неприемливо е целунал репортерката в края на изявление след негов мач. Заради непрофесионалното си държание той се извинява на Комисията и на госпожица Джени Равало.

Г-н Пулев и госпожица Равало са се видели предходния ден, когато тя е взела от него изявление преди мача и незабавно след извършения кантар. Тогава двамата са се държали другарски и са си създали общи фотоси. След това госпожица Равало е видяла господин Пулев и неговите другари на паркинга. Попитала е за техните проекти за празненство след мача.

По време на боксовата церемония на идващия ден, само че преди своя мач, господин Пулев схванал, че неговите познати купонясват с госпожица Равало. Те към този момент са били почнали да пият и честват в очакване на неговата победа.

След края на мача господин Пулев беше приветстван от стотици почитатели, които желаеха да го поздравят и да се снимат с него. По това време госпожица Равало изиска да направи изявление с господин Пулев. Той се съгласи и след неговия край, когато към момента беше вдъхновен от успеха в първия си мач в Съединени американски щати, непринудено целуна госпожица Равало.

По-късно, по време на празненството след мача, на което участва и госпожица Равало, господин Пулев осъзна, че целувката е неуместна. Той я помоли да изтрие записа. Г-ца Равало даде обещание да го направи, само че тя към този момент е била разгласила видеото на личния си канал в „ You Tube “, откъдето е станало доста известно.

Г-н Пулев почита женските права и непринудено се яви на курс по тематиката за половото посягане преди чуването, както предложиха от Боксовата комисия. Той има желание да съблюдава изцяло условията на Комисията, с цел да може да върне боксовия си лиценз допустимо най-бързо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР