Българският боец в смесените бойни изкуства Благой Иванов – Багата

...
Българският боец в смесените бойни изкуства Благой Иванов – Багата
Коментари Харесай

Багата: Правя го за България, лесни мачове в UFC няма

Българският войник в смесените бойни изкуства Благой Иванов – Багата възнамерява да се завърне с нов мач в края на календарната година. Тази нощ той записа втора поредна победа в UFC на галавечер в Чикаго. Багата се наложи над 26-годишния австралиец Тай Туиваса.

Залата беше цялостна в български последователи, които поддържаха родния войник в ММА.

„ Не беше най-трудният ми мач, само че беше младо момче, твърд противник. Няма лесни срещи в UFC. Спечелих трите рудна, добре сме готови, значимото е, че победих”, показа Багата.

Багата излезе победител против Туиваса след здрава борба

„ Усетих болки в крайници в третия рунд, очевидно се беше натрупало много. Всеки един от ударите много се усещаха. Знаех, че ще го довърша във втория рунд, само че пристигна краят на рудна, времето му оказа помощ. Усетих един-два лакътя много мощно, само че бях квалифициран за тези удари. В началото аз му разреших, с цел да му усетя играта, не беше нищо изключително като противник.”

„ Искам да благодаря на всички почитатели в залата, пред тв приемника, на моето семейство, Това го върша за България, до момента в който мога, ще не преставам.”

„ Искам да си взема малко отмора, тъй като не съумях да отдъхна след предходната среща. Но има забавни противници в Топ 10, против които желая да се изправя. Мисля, че в края на годината ще се завърна с нова среща”, приключи Благой Иванов – Багата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР