Българският боен атлет Живко Стоименов продължава да търси предизвикателствата на

...
Българският боен атлет Живко Стоименов продължава да търси предизвикателствата на
Коментари Харесай

Живко Стоименов продължава с предизвикателствата на ринга

Българският военен спортист Живко Стоименов продължава да търси провокациите на кръга. Той удостовери за MMA.BG идната си борба - на 16 ноември. Тогава в град Перник ще се организира ММА надпреварата ISFA: Final Conflict, което ще включва доста равностойни и атрактивни борби сред български и задгранични състезатели. В него Живко ще се изправи против бразилецът Клейтън Асункао - добре познато име в жиу-житцу и граплинг средите. Клейтън е черен колан по бразилско жиу-житцу и нееднократен медалист в редица надпревари на IBJJF провеждани в Бразилия и по света. За разлика от доста други черни колани по жиу-житцу, бразилецът има и солидни умения в стойка и сега води тренировки по кикбокс в " Black Belt Academy ", а в професионалния ММА има 6 борби, от които и 6-те завършват с победа.
" Клейтън е извънредно сложен войник във всеки един аспект от играта, " показа Живко усещанията си за идния конкурент. " Фактът, че е бразилец и е черен колан, приказва задоволително. Аз обаче считам да го победя. Мисля, че съм по мощния физически войник, а и се вардя доста добре от събмишъни. Мисля, че с вярна тактика ще стигнем до успеха и ще приключа годината уместно. "
Преди да одобри борбата с бразилеца, Живко провокира обществено различен умел ММА войник - Радослав Карашев, само че дуелът им очевидно няма да бъде част от ISFA: Final Conflict. mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР