Българският ансамбъл ще участва на международния турнир по художествена гимнастика

...
Българският ансамбъл ще участва на международния турнир по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Българският ансамбъл ще участва на турнир в Испания през уикенда

Българският отбор ще взе участие на интернационалния шампионат по художествена гимнастика в испанския град Гуадалахара, който ще се организира от 4 до 6 май. На шампионата в испанския град България няма да има представителка в самостоятелната конкуренция при дамите.

Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова ще пътуват до Испания, откакто предишния уикенд завоюваха сребърен орден в многобоя и две златни оценки на финалите на обособените уреди на Световната купа по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан). Гуадалахара ще бъде хазаин на европейското състезание по художествена гимнастика при започване на месец юни.

На интернационалния шампионат ще вземат участие общо 17 ансамбъла, измежду които Русия, Италия, Беларус, България, Украйна, Китай, Азербайджан и други. На 4-ти май ансамблите стартират в 20.00 часа българско време с осъществяването на 5 обръча в поток " А " часа, където България е с номер 8.

На 5 май поток " А " стартира в 20.30 часа с осъществяванията на съчетанията с три топки и две въжета, а България е с номер 8. Финалите се на 6-ти май от 17.15 часа с осъществяванията на пет обръча и от 19.15 часа с три топки и две въжета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР