Българските власти реагираха адекватно и навреме спрямо конфликта в Близкия

...
Българските власти реагираха адекватно и навреме спрямо конфликта в Близкия
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова за конфликта в Близкия изток: Предстоят големи промени на глобално ниво

Българските управляващи реагираха съответно и в точния момент по отношение на спора в Близкия изток. Факт е, че не сме в зоната на директната застрашеност, само че общата среда в среда се трансформира и в тази обстановка никой не може да се усеща безусловно сигурен. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия  Румяна Бъчварова  Румяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 година в град Шипка. Завършила Софийския университет " Св., някогашен дипломат на България в Израел.

„ Все още нямаме Европейска комисия, само че връзките сред Европейски Съюз, Израел и района са доста комплицирани. Има доста насъбрани проблеми. Няма по какъв начин Европейски Съюз да се намеси в този спор. Виждаме и блокажа с Организация на обединените нации. В последна сметка, това е забележимата част на нещо значително в споровете на този район – неявяване на огромен медиатор, на който и двете страни имат доверие ”, изясни тя.

На въпрос ще откри ли Израел нов ред в Близкия изток, тя акцентира: „ Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и сподели, че след нападението преди тъкмо година разпоредбите към този момент са разнообразни. Предстоят огромни промени на световно равнище. ”

„ Виждаме по какъв начин светът се раздели. Пропалестински и произраелски митинги от през вчерашния ден – на всички места общностите са разграничени и това е извънреден пробив в световната сигурност. 10 000 са антисемитските офанзиви. Европа и светът, претърпели Холокоста, се връща към сходни прояви ”, сподели още Бъчварова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР