Българските тенис таланти разбраха съперниците си за първия кръг на

...
Българските тенис таланти разбраха съперниците си за първия кръг на
Коментари Харесай

Българските представители на US Open при юношите и девойките научиха имената на първите си съперници

Българските тенис гении схванаха противниците си за първия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати за юноши и девойки.

При юношите Илиян Радулов е подложен под №6 в схемата и ще играе в първия кръг против №22 в международната класация за юноши Рей Сакамото от Япония. Радулов реализира осем следващи победи на подгряващите шампионати преди US Open, откакто завоюва купата на шампионата от категория J300 на ITF във Вашингтон, а по-късно стигна до полуфиналите на шампионата от същата категория в Монреал (Канада). Илиян се отхвърли от присъединяване си на полуфинала в Канада, с цел да има ден отмора преди началото на US Open.

И трите ни представителки в конкуренцията при девойките пък ще играят на старта против американки.

Росица Денчева ще играе в първия кръг против №49 в света Ариана Аназагасти-Пурсу, Ива Иванова ще започва против участващата с „ уайлд кард " №166 в света Виктория Осуигве, а Елизара Янева стартира против №57 в международната класация за девойки Миа Слама.

Срещите на Радулов и Денчева са през днешния ден, до момента в който Иванова и Янева ще би трябвало да почакат до на следващия ден, с цел да изиграят първите си мачове на US Open 2023 при девойките.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР