Българските служби трябва да работят така, че в България да

...
Българските служби трябва да работят така, че в България да
Коментари Харесай

Радев: Службите трябва да работят така, че да не остават неразкрити „кутии на Пандора"

Българските служби би трябвало да работят по този начин, че в България да не остават неразкрити „ кутии на Пандора “. Това президентът по отношение на интернационалното следствие за политици с офшорни сметки.

До момента беше разкрито името на някогашния народен представител Делян Пеевски, който беше привикан в ДАНС по случая. Днес би трябвало да излезе второ българско име от „ Пандора пейпърс “.

„ Моите упования са българските служби, правоохранителни органи, да работят по този начин, че възобновяване на стабилността да минава през това българските жители да научават от тях, а не от чужбина за нарушаваните ни закони. Да работят по този начин, че в България да не остават неразкрити кутии на Пандора “, уточни президентът, представен от „ Фокус ".

Относно кандидатпрезидентската акция, Радев съобщи, че в нея би трябвало да бъдат водещи концепциите, а не компроматите. „ Всеки да има опция да изяви себе си, да показа кой е, защо се бори и по какъв начин ще се бори, да се изяви на сцената “, изясни президентът.

Попитан за дебатите с съперниците си за поста на президент, Радев разяснява: „ Моят спор е с българските жители. Водя го през целия си мандат и постоянно съм бил на тяхна страна. Интересен ми е дебатът с всички претенденти за президенти, те са български жители “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР