Българските производители ще шият и изработват подаръците, които ще даваме

...
Българските производители ще шият и изработват подаръците, които ще даваме
Коментари Харесай

Разбраха ли Патриотите, че никой няма да шие подаръци за европредседателството?

Българските производители ще шият и създават подаръците, които ще даваме на гостите за европейското ни председателство. Това са разбрали от " Обединени патриоти " от обяснението на отрасловия министър Лиляна Павлова на тематика какви са опциите за реклама на България в интервала януари – юни 2018 година, когато страната ни ще поеме европейското председателство.
Твърдението, че някой ще " шие " нещо накара Actualno.com да направи инспекция какви в действителност ще са подаръците, откакто преди време беше обявено, че никой не желае да шие специфичните брандирани шалове и вратовръзки, които страната планираше да раздава като дарове. Оказа се, че обстановката си остава същата, като това беше доказано и от министерството, отговарящо за европредседателството ни пред Actualno.com.
Съгласно формалните документи за публичната поръчка за " направа и доставка на промоционални рекламни материали за Българското председателство на Европейски Съюз ", ще бъдат брандирани и доставени единствено външни акумулатори с USB изходник и преходник за мобилно устройство, картонени папки, блокноти, календари, подаръчни торбички, писалки, моливи, първокласни бележници и магнитни книгоразделители.
Брандирането и доставката на батериите с USB ще коства 57 718 лв. без Данък добавена стойност, а поръчката се извършва от " Хермес Гифт " ЕООД, а шеф на компанията е Николай Йорданов. Изработката, брандирането и доставката на картонените папки, блокнотите, календарите и подаръчните торбички е на стойност 224 050 лв. и е поето от военно-инвалидна кооперация " Корона ". Химикалки, моливи, първокласни бележници и магнитни книгоразделители ще създава и доставя още веднъж " Хермес Гифт " ЕООД, като страната ще заплати 29 678 лв..
Припомняме, че европредседателството ни ще коства към 150 млн. лв., множеството от които отиват за инфраструктурни планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР