Българските премиери с интервюта в специалния брой на L'Europeo, представя

...
Българските премиери с интервюта в специалния брой на L'Europeo, представя
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Олигарси и чужди служби искаха да ме свалят миналото лято

Българските министър председатели с изявленията в специфичния брой на L'Europeo, показва и Нова телевизия. Въпросите към тях са едни и същи, а погледът е исторически.

Тази заран беше излъчено изявление с Бойко Борисов, взето преди изборите.

Този опит за прелом през лятото беше добре проведен от олигарсите и непознати службите. Помогна и моята нелепост да ги понасям... Но за мен това беше най-полезното време в кариерата ми. Толкова ме отрезви и ми даде късмет да си направя промени в моето мислене и в партията. Всяко зло за положително. Това сподели някогашният министър председател Бойко Борисов.

Това е като една специалност и свикваш с нея. Във всичките ми битности аз най-вече съм работил министър председател. Над 10 години.

Първият мандат се прави елементарно,защото тогава имахме най-вече депутати. Няма защо да се приказва. Партията, която печели няма късмет да се откаже от ръководството.

Вторият и третият мандат подходих с друга тактичност. Прекрасно познавам съперниците. Преговорите за съдружни сътрудници са комплицирано нещо – по тази причина пущам дами. И в този момент по този начин ще направя. Те са по-търпеливи и по-умело водят договарянията. Сега всеки се готви за мощна и остра съпротива. На мача би трябвало да станеш първи, с цел да представляваш в евротурнирите. Искат да се хем депутатчета и да се изокат от трибуната в сряда или четвъртък. Петък са си при гласоподавателите.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР