Българските представители в турнира Лига на конференциите ЦСКА, Левски и

...
Българските представители в турнира Лига на конференциите ЦСКА, Левски и
Коментари Харесай

Българските представители в Лигата на конференциите научиха възможните си съперници в третия предварителен кръг

Българските представители в шампионата Лига на конференциите ЦСКА, Левски и Ботев Пловдив научиха част от вероятните си противници, в случай че се класират за идващия квалификационен кръг на третия по мощ европейски клубен шампионат.

Жребият за идната фаза ще се организира в понеделник (18 юли), което значи, че родните представители ще знаят имената на възможните си последващи съперници още преди да са почнали присъединяване си в конкуренцията.

Отборът на ЦСКА, който през предходната година игра в груповата фаза на Лигата на конференциите се изправя във втория прелиминарен кръг против Гьорче Петров, а в случай че преодолее отбора от Северна Македония го чакат мачове против шотландския Дънди Юнайтед или спечелилите от някоя от следните двойки: Погон Шчечин - Брьондби, Сейнт Патрик Юнайтед - Мура или Сейняйоки - Лилестрьом.

Носителят на Купата на България Левски пък ще има сложна задача в мачовете против ПАОК, само че в случай че въпреки всичко момчетата на Станимир Стоилов се оправят с гръцкото затруднение в идващия кръг ги чака някой всред швейцарския Лугано или спечелилият от дуелите: Кайрат - Кишварда, Арис Лимасол - Нефтчи Баку и Расинг Унион - Чукарички.

Последният български тим в шампионата Ботев Пловдив пък във втория квалификационен кръг ще се изправи против кипърския АПОЕЛ Никозия, а при триумф в конфликтите с отбора от острова на Афродита нататък в шампионата е допустима среща с спечелилия от някоя от двойките: Ружомберок – Рига, Кижилжар Петропавловск – Осиек, Викингур – Дунайска Стреда, Гзира Юнайтед – Раднички Ниш, Гомел – Арис Солун.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР