Българските представители на Евровизия 2018 - група Екуинокс - изненадаха

...
Българските представители на Евровизия 2018 - група Екуинокс - изненадаха
Коментари Харесай

Успех на българските представители на Евровизия в Амстердам

Българските представители на Евровизия 2018 - група Екуинокс - изненадаха публиката в Амстердам със специфичен гост-изпълнител - Кристиян Костов. 5 000 фенове - толкоз събра 10-то юбилейно издание на промоционалния концерт в холандската столица. Изпълнители от 32 страни пяха онлайн, с цел да завоюват още повече почитатели преди огромното съревнование в Лисабон.

Кристиан Костов, български представител в Евровизия 2017: Тази година няма по-емоционална и по-смислена ария от " Bones ". Всичко е направено с огромна класа и просто за мен е цялостен любимец.
Приемственост и безрезервна взаимна поддръжка - това демонстрираха група,,Екуинокс,, и Кристиян Костов на сцената в Амстердам. Момчето, което накара цяла България да се гордее след миналогодишния конкурс Евровизия, се причисли към Жана, Трей, Владо и JJ, въпреки и единствено за едно осъществяване.


Кристиян Костов зае мястото на Джони Мануел, който имаше наложителен ангажимент.
Кристиан Костов, български представител в Евровизия 2017: Много съм благополучен, че имам опция да пея довечера с тези прелестни реализатори и през цялото време поддържам " Екуинокс " и България, тъй като предходната година постигнахме в действителност голям триумф.Кристиан Костов, български представител в Евровизия 2017: Надявам се тази година да победим най-сетне, тъй като в действителност го заслужаваме и имам вяра, че дружно ще успеем.
На българите в чужбина и всички почитатели на Евровизия " Екуинокс " споделиха със своето осъществяване:

Георги Симеонов - JJ: Да гласоподават допустимо най-вече и да кажат на всичките си другари, които не живеят в България, а в Европа и в Австралия, да гласоподават, да гласоподават, да гласоподават.
Това беше и последният промоционален концерт. От тук насетне до огромната сцена в Лисабон на 8-ми май за група " Екуинокс " остават подготовки, подготовки и отново подготовки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР