Българските представители на двойка без рулеви Цветомир Малинов и Иван

...
Българските представители на двойка без рулеви Цветомир Малинов и Иван
Коментари Харесай

Цветомир Малинов и Иван Янкулов пред БНТ: Доволни сме от представянето си

Българските представители на двойка без рулеви Цветомир Малинов и Иван Янкулов споделиха, че са останали удовлетворени от представянето си по време на международното състезание за младежи и девойки до 23 години в Пловдив, в което.

Пред камерата на Българска национална телевизия двамата състезатели разкриха, че са останали доста щастливи и от цялостното си развиване през последната една година.

" Доволни сме. Финалът през днешния ден мина извънредно тежко, само че все пак дадохме всичко от себе си ", стартира Янкулов.

" Споделям безусловно неговото мнение. Много се радваме, че взехме присъединяване във край " А ", огромния край. Предходната година бяхме във край " С " и завършихме 13-и, до момента в който в този момент сме 6-и. Много сме удовлетворени от развиването си за тази една година. Не сме очаквали повече ", добави неговият сътрудник.

Янкулов и Малинов споделиха малко повече и за своята тактика по време на съревнование да нападат в последните 500 метра, както и кои неща би трябвало да подобрят в представянето си.

" Това е нашата тактика. Тренировъчният развой също е ориентиран с такава цел, че да осъществяваме най-висока скорост в края на дистанцията ", показа Иван Янкулов.

" Можем да подобрим още доста техниката, само че това ще стане с времето и още усилени тренировки ", приключи Цветомир Малинов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР