Българските представители на Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти са

...
Българските представители на Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти са
Коментари Харесай

Детска Евровизия 2021: Българските представители Дени и Марти са вече в Париж

Българските представители на " Детска Евровизия “ 2021 Дени и Марти са към този момент в Париж, където на 19 декември ще се организира огромният край на състезанието. Шоуто ще бъде излъчено онлайн тази неделя от 17:00 часа. Първата подготовка на Дени и Марти на сцената ще е в сряда.

" Много съм благополучен, че сме в Париж. Вече се запознахме с децата, които ще показват Албания и Казахстан на състезанието “, споделя Мартин, а Денислава добавя: " Нямам самообладание да се качим на сцената. Подготвили сме доста изненади и ще сме признателни да ни подкрепяте. “

За първи път феновете в България ще могат да гласоподават за българските участници. Онлайн вотът стартира в петък, 17 декември, на формалния уебсайт на състезанието junioreurovision.tv.

Денислава и Мартин са част от вокално студио " Сарандев “ в Добрич и са едни от най-отличаването млади артисти от града. Като дует се изявяват дружно на сцена от 2017 година под управлението на воклания възпитател Елена Карабельова.

Автори на музиката и на британската версия на текста на " The Voice of Love “ ( " Гласът на любовта “) са Васил Гарванлиев, Давор Йордановдки и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на песента е написана от Стан Стефанов.

19-ото издание на състезанието " Детска Евровизия " ще се организира на 19-ти декември в Париж и в него ще вземат участие 19 страни. Българското присъединяване в състезанието се реализира като партньорство сред Българска национална телевизия, Лигна Студиос и поддръжката на Община Добрич.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР