Българските потребители вече могат да се сдобият с най-новия смартфон

...
Българските потребители вече могат да се сдобият с най-новия смартфон
Коментари Харесай

Само VIVACOM от операторите ще предлага Huawei Y7 Prime 2018

Българските консуматори към този момент могат да се снабдят с най-новия смарт телефон от портфолиото на Huawei - Y7 Prime 2018, който ще се предлага само от VIVACOM измежду телекомите у нас. Смартфонът от междинен клас е създаден с доста внимание към екрана и дизайна, като в това време е оборудван с добра камера и издръжлива батерия.

Huawei Y7 Prime 2018 има 6 " HD+ екран със съответствие 18:9 и с 3000 mAH батерия. Разполага с 3GB RAM и 32GB потенциал за предпазване.


Любителите на фотосите няма да останат разочаровани от 13MP+2MP съществена камера, която ще им разреши да уловят всеки миг, който пожелаят, със зашеметяваща изясненост на всеки подробност. Предната камера е 8MP и със своите интелигентни режими на работа дава студийно качество на всяко selfie даже при слаба осветеност.

Huawei Y7 Prime 2018 е с процесор Qualcomm Snapdragon и работи с Android 8.0 Oreo. Устройството има функционалност за лицево различаване, както и датчик за пръстов отпечатък.


Смартфонът е добър избор за всички консуматори, които търсят качествено устройство с добра визия и на рационална цена. В композиция с проект Smart L+ от VIVACOM той ще бъде едвам 11,98 лв. на месец или 209,98 лв. в брой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР