"БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" се обръщат за

...
"БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" се обръщат за
Коментари Харесай

Българските патриоти: МВР разпъва чадър над ДПС и репресира хората ни по места

"БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ " се обръщат за следващ път към служебния министър-председател Стефан Янев и служения министър на вътрешните работи Бойко Рашков с гледище служебния кабинет и Министерство на вътрешните работи да си свършат работата, която предпочитано е провеждането на почтени избори, а не принуда на политически съперници.

В писмо до президент, премиера и вътрешния министър Българските патриоти обръчат внимание, че към този момент са алармирали за приключването на персонални данни на техни членове в СИК от Районните изборни комисии. Днес получават още по-тревожни сигнали, а точно, че нашите клубове в Севлиево и с. Богатово са били претърсвани, подписката за възбрана Движение за права и свободи, която пуснахме, е била прибрана от полицията, а хората, които са се подписвали в нея, са били привиквани и заплашвани.

"За нас, БЪЛГАРСИТЕ ПАТРИОТИ, тези дейности на полицията меко казано граничат с активността на националната милиция след 9 септември 1944 година "

Отделно от този абсурден случай Българските патриоти разполагат и с информация, че тартори на Движение за права и свободи по махали и гета правят нередности, свързани с порочни практики в изборния развой, само че техните дейности не се ревизират и са оставяни под строй да водят гласоподаватели в изборния ден.

"Г-н Янев, господин Рашков,

Искаме да знаете, че ще следим изборните резултати на Движение за права и свободи в страната и най-много за нас ще бъде ясно дали служебното държавно управление и Министерство на вътрешните работи са спрели пазаруването на гласове в интерес на избрана партия в следните изборни региони - Видин, Монтана, Враца, Софийска област, Перник и Кюстендил. На всички ни е известно, че в тези области са доста малко хората, които поддържат Движение за права и свободи по идейни подбуди. И в случай че изборните резултати покажат хиляди гласове за тази партия в тези региони, то ще е ясно, че служебното държавно управление, назначено то президента Румен Радев, и Министерство на вътрешните работи, ръководено от Бойко Рашков, са опънали политически чадър над тази партия, безапелационни са още патриотите в своето писмо до служебното държавно управление. "

Ето и цялостния текст на писмото, адресирано до президента на Република България Румен Радев, министър-председателя на служебното държавно управление Стефан Янев и служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков

Ние от БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ сме обезпокоени от дейностите на полицията в последния месец и половина на територията на Габровска област. Под предлог, че са подадени сигнали на жители органите на реда правят акции, които меко казано граничат с активността на националната милиция след 9 септември 1944 година, а точно разпити на членове на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, инспекция на клубни пространства и обиски без да има позволения за сходни дейности. Последният случай е обвързван с подписката, която БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ събират за възбрана на политическата активност на Движение за права и свободи в България. Полицията е подхванала дейности против наши членове и симпатизанти, които събират подписи за възбрана на Движение за права и свободи в Севлиево и с. Богатово. Органите на реда са си разрешили да изземат събраните подписи на български жители, които поддържат самодейността на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Впоследствие са разпитвали жители, подписали се в подписката. Хората са били питани за какво вземат участие в нея. Стигнало се е до такава степен, че на наши членове са връчени предупредителни протоколи, с които са известени да не събират подписи в националната ни акция за възбрана на Движение за права и свободи.

През XXI век, в демократична България, са неприемливи сходни практики за оказване на напън върху начинания на политически партии и обединения и настояваме да се извърши инспекция на дейностите на Министерство на вътрешните работи и да се приключи издевателството над политическите обединения.

По наша информация сходни сигнали против наши начинания се подават от деятели на Движение за права и свободи. За нас, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, остава изводът, че над Движение за права и свободи на идните избори има политически чадър от сегашния длъжностен кабинет и Министерство на вътрешните работи.

На територията на цяла България жители ни осведомят, че тартори на Движение за права и свободи по махали и гета правят нередности, свързани с порочни практики в изборния развой, само че техните дейности не се ревизират и са оставяни под строй да водят гласоподаватели в изборния ден.

Служебният кабинет съобщи, че ще приключи всички практики за пазаруване на гласове от политически партии, само че очевидно за порочните практики на Движение за права и свободи не се вземат никакви ограничения.

Ще следим изборните резултати на Движение за права и свободи в страната и най-много за нас ще бъде ясно дали служебното държавно управление и Министерство на вътрешните работи са спрели пазаруването на гласове в интерес на избрана партия в следните изборни региони - Видин, Монтана, Враца, Софийска област, Перник и Кюстендил. На всички ни е известно, че в тези области са доста малко хората, които поддържат Движение за права и свободи по идейни подбуди. И в случай че изборните резултати покажат хиляди гласове за тази партия в тези региони, то ще е ясно, че служебното държавно управление, назначено то президента Румен Радев, и Министерство на вътрешните работи, ръководено от Бойко Рашков, са опънали политически чадър над тази партия.

Ако не неутрализирате порочните практики на Движение за права и свободи по време на изборите, ще обслужите непознати национални ползи - на Р Турция и режима на Ердоган. Това ще бъде директна интервенция във вътрешните работи на Република България и ще накърни националните ни ползи.

Писмото е подписано от съпредседателите на предизборния щаб на КП "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ " Юлиан Ангелов, Пламен Христов и Борис Ячев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР