Българските остриета на руския хибриден гуру ген. Решетников - председателят

...
Българските остриета на руския хибриден гуру ген. Решетников - председателят
Коментари Харесай

Младежите на ГЕРБ: Нинова и Радев са остриета на Решетников и подкрепят режима на Мадуро

" Българските остриета на съветския хибриден гуру ген. Решетников - ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и техният президент Румен Радев, застанаха на страната на диктатурата и поддържаха диктаторския режим на Мадуро. "
 Мадуро: Никога няма да се предам, ще дам живота си за положителното на трудовия народ  Поддръжници на Мадуро настояват, че във Венецуела има тоалетна хартия и свободни избори
Това декларират участниците в десетия Зимен университет на младежката конструкция на ГЕРБ в декларация, призната през днешния ден сутринта.

" Дали Радев е европейски президент и натовски военачалник или е куклата на конци на руския военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Леонид Решетников? За нас отговорите на тези въпроси са ясни и безапелационни. Евразийският диктаторски нрав на Румен Радев е явен и не може да се скрие. " - декларират от МГЕРБ.

Публикуваме без редакторска интервенция цялостния текст на декларацията:

" През последните часове обстановката във Венецуела ескалира, откакто армията, по заповед на Николас Мадуро, отхвърли да допусне камиони с филантропична помощ от Колумбия и Бразилия и използва мощ против мирни жители по улиците. Ние, младежите от ГЕРБ считаме, че унищожаването на филантропична помощ е закононарушение против човечеството. Потъпкването на човешките права не може да бъде толерирано повече от демократичния свят.

Важно е бъде очебийно, че никой не желае да се меси във вътрешните работи на Венецуела. В един глас с интернационалната общественост ние, младежите от ГЕРБ, призоваваме до страната да бъдат позволени артикули от първа нужда. Възможността жителите на Венецуела да решат посредством свободни избори кой да бъде идващият им президент е главно демократично право. Защото изборът на Николас Мадуро е нелегитимен. Това беше прието публично даже от Социалистическия интернационал.

На този декор българските остриета на съветския хибриден гуру ген. Решетников - ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и техният президент Румен Радев, застанаха на страната на диктатурата и поддържаха диктаторския режим на Мадуро. Те приканиха за невмешателство по проблема.

Ние от МГЕРБ питаме какъв президент е Румен Радев, откакто в миг, в който цялата демократична международна общественост поддържа Хуан Гуайдо и Народното събрание на Венецуела, той остана в тима на дребното останали диктатори? Дали Радев е европейски президент и натовски военачалник или е куклата на конци на руския военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Леонид Решетников? За нас отговорите на тези въпроси са ясни и безапелационни. Евразийският диктаторски нрав на Румен Радев е явен и не може да се скрие. Проблемът е до къде той може да стигне, откакто ценностната му система приема неутрално безразборното ликвидиране на гладуващи хора от войска, единствено тъй като се пробват да доближат до храна и медикаменти? За нас от МГЕРБ е рисково подобен човек да бъде висш главнокомандващ на Българската войска! А във връзка апелите на президента да запазим неутралитет, припомняме един популярен откъс от Данте Алигиери - " Най-горещите места в пъкъла са предопределени за тези, които по време на огромни морални тествания са пазили неутралитет! "

Колкото до позицията на другарката Корнелия Нинова, това е нищо повече от следващата доза отровно двуличие от нейна страна! Защото Корнелия Нинова съзнателно крие пред българските си симпатизанти, че интернационалната организация, в която тя е заместник-председател - Социалистическият интернационал, одобри още преди дни Хуан Гуайдо и венецуелското Народно заседание за единствени законни органи в страната. Социнтернът, част от който е Българска социалистическа партия, изрази също по този начин своята „ голяма угриженост за репресии ", осъществени от „ противозаконния режим на Николас Мадуро " и съобщи, че „ изисква цялостно възобновяване на конституционния ред " във Венецуела. Същата позиция беше доказана и от испанския премиер-социалист Педро Санчес, с чиято поддръжка единствено преди ден стартът на предизборната акция на ПЕС се организира в Мадрид. По думите му „ който реагира с патрони и със затвори на желанието за независимост, не е социалист, а тиранин ".

За нас, младежите от ГЕРБ, цялата тази шизофренична обстановка към Нинова, с двойствените ѝ позиции, и Радев, с евразийските му кукловоди слагат няколко доста съществени въпроса:

- Дали в действителност президентът Радев не се пробва да се трансформира в българския Мадуро – високомерен, безсрамен и самодостатъчен?

- Къде Нинова лъже - в чужбина, когато организацията, на която е заместник-председател, поддържа Гуайдо или в България, когато организацията, на която е ръководител, поддържа Мадуро?

- Демократична партия ли е Българска социалистическа партия, откакто поддържа диктаторски режим и то не за първи път? (Припомняме, че в предишното Българска социалистическа партия се обявяваше в поддръжка и на режимите на Слободан Милошевич и Садам Хюсейн).

- Няма ли явен риск от приключване на класифицираната натовска информация към противников сили, откакто „ момчето на Леонид Решетников " има най-голям достъп до такава, а обществено показва разнообразни позиции от тези на Алианса?

- С методите на Мадуро и помощта на Решетников ли Българска социалистическа партия още веднъж ще се опита да завоюва европейските и локалните избори, които наближават?

От МГЕРБ не се надяваме на почтени отговори от Румен Радев и Корнелия Нинова, тъй като истината за тях е постоянно неуместна. В същото време призоваваме всички демократично мислещи българи, в това число и социалистите, да не позволяваме повече на власт в България да се възкачват хора, които под команда от едни диктаторски режими поддържат други диктаторски режими!

МГЕРБ ще отстоява изрично и в бъдеще европейското демократично развиване на България. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР