Българските национали по борба класически стил направиха контролни срещи с

...
Българските национали по борба класически стил направиха контролни срещи с
Коментари Харесай

Националите по борба класически стил направиха контролни схватки с представители на Куба

Българските национали по битка типичен жанр направиха контролни срещи с представители на Куба въз основата в Тетевен. И двата отбора се приготвят за международното състезание в Белград, което е първа олимпийска подготовка и

Кубинските борци избраха да упражняват в България за повторно преди значим старт. Те бяха на лагер в страната ни и преди Олимпийските игри в Токио.

С отбора в Тетевен е и звездата на тима петкратният международен първенец Михаин Лопес, който в Токио завоюва рекордна четвърта купа в тежка категория.

Луис Орта, различен златен олимпийски медалист, също се приготвя в България. В японската столица той завоюва купата в категория до 60 кг, а в този момент ще нападна квотата в по-горната категория до 67 кг.

Схватките в Тетевен бяха изгледани от президента на федерацията Христо Маринов и от Армен Назарян, който дава отговор за националните тимове. В заниманията се включиха и по-младите борци, водени от националния треньора на юношите Юлиян Георгиев.

Националите в класическия жанр пътуват за Белград на 20 септември.

Световното състезание стартира на 16 септември с конкуренцията в свободния жанр, в който ще започват Георги Вангелов (57), Микяй Наим (65), Рамазан Рамазанов (70) и Михаил Георгиев (79).

В класичесия жанр България ще бъде с всичките си водачи - Едмонд Назарян (60),Кирил Милов (97), Абу-Муслим Амаев (63), Семен Новиков (87) и Айк Мнацаканян (77).

При дамите на тепиха ще излязат Евелина Николова (57), Биляна Дудова (62), Мими Христова (65), Юлияна Янева (68) и София Георгиева (72).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР