Българските национали по бадминтон попаднаха в една група с тимовете

...
Българските национали по бадминтон попаднаха в една група с тимовете
Коментари Харесай

България в група с Франция, Германия и Нидерландия на европейското по бадминтон за смесени отбори

Българските национали по бадминтон попаднаха в една група с отборите на Франция, Германия и Нидерландия за идното европейското състезание за смесени тимове, което ще се организира през февруари в Ер-сюр-ла-Лис, Франция.

Надпреварата ще се организира сред 14 и 18 февруари, като българите ще спорят със сребърния и бронзовия медалист от последния шампионат през 2021 година в лицето на Франция и Германия, както и с нидерландците, които пък са трети от шампионата през 2019 година.

В другата група на шампионата пък попаднаха защитаващият купата си състав на Дания, който победи в последните четири издания на конкуренцията и още отборите на Англия, Шотландия и Украйна.

Припомняме ви, че България заслужи мястото си измежду осемте най-хубави тима на " Стария континент ", откакто през декември завоюва квалификацията, която се организира в столичната зала " Европа " след триумф с 3:0 победи против Финландия във финала.

За последно страната ни взе участие на европейско състезание по бадминтон за смесени тимове през 2017 година в Любин, Полша, когато българите останаха последни в група с бъдещия първенец Дания и Франция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР