Българските жени стават само да перат мръсни чорапи и да

...
Българските жени стават само да перат мръсни чорапи и да
Коментари Харесай

Размислите на един млад мъж: Българките стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата!

" Българските дами стават единствено да перат мръсни чорапи и да вършат салата " – извънредно и грубичко изказване, което направи преди време един български юноша от Пловдив по локална телевизия, научи Plovdiv24.bg . Вероятно доста от вас са попадали навръх това изявление, само че взехме решение да го напомним, тъй като е неприемливо и грозно отношението на този млад мъж, само че в това време провокира доста въпроси и безкрайни полемики.

Авторът на тази последна позиция е 26-годишният пловдивчанин Райко, който е решил да бъде единствено с богати чужденки. Той не желае българки в леглото си, тъй като съгласно него те не стават за нищо. След като не спи от дълго време с българки, Райко е решил да спи единствено и само с чужденки.

Всъщност Райко не превъзнася креватните умения на чужденките, а ги цени като партньорки, “дори единствено за компания ".

Според него те имат по-богата обща просвета, приказват на повече тематики и могат да му дадат това, което иска`

Българските дами не са конкурентоспособни на международния пазар на дамите, е присъдата на Райко, който преди време беше основал група във “Фейсбук ", красноречиво озаглавена “Българките стават единствено да перат мръсни чорапи и да вършат салата “. Бърза инспекция на Plovdiv24.bg откри, че такава група към този момент не съществува.  

“Изгубиха ми огромна част от времето със себе си! Едната е бръмчалка, която излиза с теб единствено, с цел да те употребява. На друга единствената й концепция е да излиза с теб, до момента в който имаш пари и след това без никакъв проблем ще те размени с различен. Те се държат с мъжете все едно са последните дами на света, а това не е тъкмо по този начин ", изяснява той.

Според Райко българските дами напълно целеустремено сами избират да са курви, а мъжете у нас се помиряват с това отношение – с изневерите, с това да бъдат подценявани или да бъдат зарязвани от жена даже след дългогодишна връзка.

Мечтата на Райко е Швеция. За него там се намират най-яките дами на света. Той е решена да се ожени за шведка.

В момента той работи на автомивка в Лондон и споделя, че се усеща благополучен. А за българки не ще ѝ да чуе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР