Българските изпълнители освен старание в пеенето полагат сили и в

...
Българските изпълнители освен старание в пеенето полагат сили и в
Коментари Харесай

Тони Стораро размаха показалката и събра цял клас ученички

Българските реализатори с изключение на усърдие в пеенето поставят сили и в актьорските си облици в клиповете към частите им.

Диджей Дамян, Азис и Борис Дали станаха водачи, Анелия - здравна сестра, Фики - преподавател по немски, а Любо Киров е шериф в последното си видео.

Фики Стораро стана преподавател по немски. Певецът изненада почитателите си, като се появи в нова светлина във видеото към последния си клип. " Говорите ли немски? “ е заглавието на първата колаборация на звездата с Бисер Кинг. Големият правоприемник на Тони Стораро размаха показалката и събра цялостен клас ученички, стана ясно в новото парче. Музиката е дело на двамата реализатори, а закачливият текст е написан от Бисер Кинг. Аранжиментът пък е напълно поверен на Сандрито. Атрактивният видеоклип е сниман от Люси Иларионов, с който Фики работи за следващ път. Песента провокира възторг измежду почитателите още в първите часове след премиерата и автоматизирано влезе в трендинг класацията.

Борис Дали, чието същинско име е Борислав Делибалтов, дълги години е бил персонален водач на кметицата на родния си град Бобов дол, преди да изгрее на музикалната сцена. Сега той още веднъж се връща към тази специалност, само че този път ръководи автобус. Борис е основният воин в новия си видеоклип към дълго чаканата ария Drink and Drive, което го връща в спомените към положителните остарели времена. По време на фотосите Борис Дали демонстрира артистичния си гений. Сюжета на клипа се развива в димитровградското село Светлина. Борис се влюбва в дъщерята на селски духовник. Двамата провокират доста комични случки, в които с изключение на него и неговата партньорка за фотосите присъединяване взимат и поданици от въпросното село.

Анелия влезе в ролята на здравна сестра на фронта по време на Първата международна война. Това се случва в клипа й към песента " Гъзарка “. Видеото е впечатляващо и пресъздава три разнообразни столетия, а посланието е, че душата и любовта се познават от минали животи. В началото лентата ни придвижва в Римската империя, като изпълнителката чудесно се превъплъщава в своята роля. Актьорските задания към нея не стопират дотук. Последното преобразяване на звездата е като сътрудник от специфичните елементи, действието се развива през 2020 година. Тя е въвлечена в банков грабеж.

В друго нейно доста ново хитово парче, където си партнира с Коцето, играе ролята на негова половинка. В клипа Анелия го посещава в пандиза, тъй като той е задържан. Песента се споделя " Нямаш мене “ и за по-малко от 2 месеца събра над 9 милиона гледания.

В края на предходната година диджей Дамян и Азис избухнаха с дуета Airport, където двамата мъже също влизат в ролята на водачи, само че на камион. Веднага след премиерата си парчето зае първото място в класацията за " Набиращи известност “ в YouTube и към този момент има над 27 милиона гледания. Песента споделя за безрадостния живот на емигрантите и всички компликации, които го съпътстват.

Според почитателите ще се наложи като химн на българите, работещи в чужбина. Музиката на песента е дело на DJ Damyan и Азис, а аранжиментът е на Деян Асенов. Текстът е основан от Анастасия Мавродиева и Азис. Нестандартното видео показва двамата актьори като водачи на тир, които всекидневно изминават десетки километри по пътищата. Режисьор на клипа е Людмил Иларионов-Люси.

За първи път Любо Киров направи съвременна рок ария, а видеото към нея бе показано на Sofia Summer Fest. " Парчето " Восъчен воин " е безусловно друго нещо, което се случва в моята кариера ", споделя артистът, който в клипа е облечен като шериф. Попфолк артистът Гринго пък преди 6 години се преобрази в каубой в клипа си към песента " Мачо “. В него като се изключи че язди кон, е същинският мачо в ранчото си и всички дами са влюбени в него.

Тони Стораро влезе в ролята на мафиот в дуетното си парче с Емилия " Питбул “. Изпълнителят е с въоръжена защита зад тила си, а хубавицата е неговата половинка.

 Манията по Барби е обхванала целия свят, откакто по кината излезе едноименният филм, в който основни функции имат Марго Роби и Райън Гослинг. Заради лентата най-модерният цвят на облеклата това лято е розовото, а девойки от всички континенти се трансформират в известния облик.

Попфолк певицата Цветелина Янева е една от звездите в българския шоубизнес, които държат постоянно да са в крайник с модата. Изпълнителката и този път не изневери на трендовете и пусна клип към песента " Драскай клечката “, в който влезе в тенденциозния облик. Нейната колежка Галена също не пропусна да влезе в тренда с парчето си " Ти не си за мен “. В клипа изпълнителката е в света на Барби с нейната розова кола и къща. Кен, несъмнено, попада също, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР