Българските институции са символ на държавността, а атаките между тях

...
Българските институции са символ на държавността, а атаките между тях
Коментари Харесай

ВМРО: Цинизъм е Пеевски да говори за корупция

Българските институции са знак на държавността, а офанзивите сред тях разрушават доверието в българското общество и водят до разпад на държавността. Резултатите са налице - цялостен безпорядък от измененията в Конституцията, до попълването на квотата на конституционните съдии. Използването на махленски език и демонстрацията на обидно и надменно държание от страна на народни представители във връзка с президентската институция е изцяло недопустимо.  
Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване във връзка следващия скандал сред институциите:
Цинизъм е по какъв начин Пеевски, глобен по закона Магнитски за забележителна роля в корупцията в България, е трансфорат от Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и „ сглобката “ в главен фактор в битката с корупцията. Впрочем основаването на напрежение сред институциите от Пеевски тъкмо в този миг отклонява вниманието от огромния скандал, наименуван „ Чаталджагейт “, в който министърът на финансите Асен Василев и депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер са забъркани в покупко-продажби с жилища, посочени като корупционни.
За да обяснят своето изменничество към българите, съешавайки се с обединението Магнитски - Пеевски и Борисов, ПП-ДБ и цялата „ сглобка “, която сътвориха, търсят зложелател.
Президентската институция се трансформира в техен зложелател, като първо бяха орязани пълномощията на президента и институцията - сведена до представителна служба. Сега трансформиралият се от публичен зложелател № 1 в шеф на „ сглобката “ конституционалист и създател на измененията в нея, ръководител на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание още веднъж търси разпра с президента.  
Управлява ни НЕкоалицията на тези, които до през вчерашния ден се арестуваха, гониха и плюха. Хаосът е всеобщ, а доверието в държавността се унищожава пред очите ни.
 България има потребност от възобновяване на реда и издигане на държавността и институциите на нужния фундамент. Това няма да се случи с дребни сметки, подчинени на усвояването на европейски средства за пълнене на черни каси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР